tiistai 18. helmikuuta 2014

TULOSSA 4 PUNAISTA KUUTA



”Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.” Apt. 2:19-20

NASA:n (Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto) mukaan tulemme näkemään seuraavan kahden vuoden aikana poikkeuksellisen tiiviissä aikajaksossa neljä kuunpimennystä. Yksittäisiä kuunpimennyksiä tapahtuu melko usein, mutta neljä tällaista pimennystä näin lähellä toisiaan on erittäin harvinaista. Niitä on havaittu vain kolme kertaa aikaisemmin yli 300 vuoteen.

Mikä on kuunpimennys?

Kuunpimennys tapahtuu, kun maa tulee auringon ja kuun väliin. Tällöin kuu ei kuitenkaan mene aivan näkymättömäksi, koska ilmakehä taittaa valoa auringosta kuun pintaan. Kuu näkyy täydellisen pimennyksen aikana himmeän punaruskeana.

Vuodet 2014 ja 2015
Monet arvostetut raamatunopettajat ajattelevat, että Joelin kirjan ennustus kuun muuttumisesta vereksi voidaan ymmärtää kuunpimennyksenä. Merkit taivaalla ovat Jumalan viestejä koko maailmalle: Kuu on merkki juutalaisille, kun taas aurinko on signaali koko maailmalle.

Hämmästyttävää on se, että seuraavat kuunpimennykset osuvat juuri juutalaisten merkittävien juhlien aikaan: pääsiäinen 15.4.2014, lehtimajajuhla 8.10.2014, pääsiäinen 4.4.2015 ja lehtimajajuhla 28.9.2015. Sen lisäksi Nasa arvioi, että 20.3.2015 tulemme näkemään auringonpimennyksen. Israelilaisille tämä päivä on historiassa Egyptin orjuudesta vapautumisen päivä.

Tunnettu kirjailija ja pastori John Hagee uskoo, että seuraavan kahden vuoden aikana tulemme näkemään Lähi-idässä ja Israelissa joitain hyvin dramaattista, joka muuttaa alueen historian kulkua ja vaikuttaa koko maailmaan.

Hagin kertoo kirjassaan Four Blood Moons useita esimerkkejä siitä, millaisia merkittäviä asioita juutalaiselle kansalle on historiassa tapahtunut neljän kuunpimennyksen aikana. Esimerkkeinä voidaan mainita mm. Israelin valtion uudelleen syntyminen vuonna 1948 ja Israel voittoisan kuuden päivän sodan sekä Jerusalemin takaisin valloituksen vuonna 1967.

John Hagee uskoo, että jotain hyvin dramaattista tulee tapahtumaan myös vuosina 2014 ja 2015, jolloin Iran valmistelee ydinasetta ja Israelin naapurit ovat kaaoksessa. ”Juutalaisten ainoa keino estää Iranin saamasta ydinasetta on se, että Israel päättää hyökätä aseellisesti sen ydinlaitoksiin. Uskon, että tämä tulee aloittamaan tapahtumien sarjan, joka tulee muuttamaan maailman historian kulkua,” Hagee ennustaa.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Vaikka emme voi tietää tarkkaa ajankohtaa, milloin Jeesus tulee takaisin, voimme seurata ajan merkkejä. Hepreankielinen sana merkki tarkoittaa signaalia. Jumala käyttää taivaita lähettääkseen meille signaaleja.

Taivaat on Jumalan ilmoitustaulu. Kun jotakin isoa on tapahtumassa, hän lähettää meille merkin taivaalle. Huomio! Jotakin isoa on tapahtumassa hyvin pian. Oletko valmis?




[Lähde: https://www.facebook.com/missiomaailma]





Lue myös:

Tetradit  - kuunpimennykset juutalaisina juhlapyhinä.



Tänä ja ensi vuonna 2014 ja 2015 saamme todistaa harvinaista "Tetradia", kuunpimennyksiä juutalaisina juhlapyhinä. Jeshuan syntymän jälkeen on ollut 8 tällaista Tertradia. Viime vuosisadalla kaksi, jotka molemmat osuivat Israelin historian merkittävimpiin tapahtumiin; Israelin itsenäistymissotaan ja Kuuden päivän sotaan, jolloin Jerusalem vapautettiin. Sitä ennen oli 500v.  edellisestä Tetradista juutalaisina juhlapyhinä ja tämä tapahtui Espanjan juutalaisten karkoituksen jälkeiseen aikaan.
"Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi,ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä."
Joel 2:3

Jumala on luonut koko maailmankaikkeuden ja kaiken, mitä siinä on. Raamattu puhuu myös Jobin kirjassa avaruudesta. Evankeliumin sanoman ja Jumalan pelastussuunnitelman voi jopa lukea tähtitaivaalta; Mazzarot, tähtikuviot julistavat sanomaa.
Auringossa ja kuussa on merkit, kun  Jeshuan paluu on käsillä.

Juutalaisuudessa ajatellaan, että kuunpimennykset ovat merkki Israelille ja auringonpimennykset koko maailmalle.

Kaikki kuunpimennykset eivät ole samanlaisia:

-   Täydellisiä kuunpimennyksiä, jotka muuttavat kuun veren punaiseksi.(merk. "miekkaa")

-    Keskeisiä kuunpimennyksiä, kuin tikkataulun keskiö.

-    Näkyvissä jostain päin maailmaa katsottuna esim. Jerusalemista.  

-    Peräkkäin olevia täydellisiä pimennyksiä kaksi, kolme tai neljä

-    Neljä täydellistä kuunpimennystä peräkkäin(ilman, että on osittaisia välissä) kutsutaan 'Tetrad'iksi.

-    Samanaikaisia juutalaisten juhlapyhien kanssa.


Pastori Mark Blitz huomasi v.2008, että epätavalliseen aktiivisuuteen pimennysten suhteen liittyy myös harvinainen 'Tetrad' v. 2014-2015. ‘Tetrad’ on nimi, jonka NASA antoi neljälle toisiaan seuraaville täydellisille kuunpimennyksille (välissä ei ole osittaista kuunpimennystä). Hän mietti, voisivatko nämä kuunpimennykset liittyä jotenkin Jeshuan paluuseen tai Herran päivän alkuun.

Blitz huomasi edelleen, että nämä 4 kuunpimennystä, jotka muodostavat 'Tetrad'in, tapahtuivat juutalaisina juhlapyhinä;

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 2014-2015

- 15.4. pääsiäisenä (Pesach) ja 8.10. lehtimajajuhlana (Sukkot) - v. 2014
- 4.4. pääsiäisenä (Pesach) ja 28.9. lehtimajajuhlana (Sukkot) - v. 2015.

J.R. Church huomasi, että kaksi auringonpimennystäv. 2015 myös tapahtuu juutalaisina juhlina. Nämä auringonpimennykset ovat molemmat 14 päivää ennen kuunpimennyksiä, myös juutalaisina juhlapäivinä.

Nisan 1. Uusi vuosi raamatullisessa kalenterissa
Tishri 1. Uusi vuosi siviilikalenterissa (Rosh HaShana)






Jokaisena näistä kuudesta juutalaisesta pyhästä päivästä, aurinko pimenee tai kuu ei anna valoansa.

Vuodesta 1949 vuoteen 2015 on kolme Tetradiatapahtunut juutalaisten juhlapyhien aikana.

Tapahtuuko tämä Tetrad-ilmiö vielä v. 2014-2015 jälkeen uudelleen tällä vuosisadalla? - Ei.
Seuraava juhlapyhien aikaan tapahtuva Tetrad olisi vasta noin kolmensadan vuoden päästä.

Taphtuiko Tetrad viime vuosisadalla? Kyllä;v. 1949/1950, Israelin itsenäistymistä seuranneina vuosina ja v.1967/1968, sinä vuonna, kun Jerusalem vapautettiin kuuden päivän sodassa ja seuraavana.

Ennen tätä on mentävä v.1493-1494, jolloin tapahtuineljä kuunpimennystä pääsiäisenä (Pesach) ja lehtimajajuhlana (Sukkot)." Tuolloin Espanjan juutalaiset oli karkoitettu maasta ja oli inkvisition
julmuuksien aika.

Tetrad oli myös vuosina 32/33 jKr. Monet uskovat, että Jeshuan ristiinnaulitseminen tapahtui tuolloin.





Historiassa:

14.5.1948 Israelin valtio syntyi ja
15.5.1948 Israelin valtio joutui sotaan kuutta arabiarmeijaa vastaan.

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 1949-1950

13.4.1949, pääsiäinen (Pesach)
7.10.1949, lehtimajajuhla (Sukkot)
2.4.1950, pääsiäinen  (Pesach)
6.9.1950, lehtimajajuhla (Sukkot)
             
3.4. - 20.7.1949: Tulitauko allekirjoitettiin, maa-alue kasvoi

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 1967-1968

24.4.1967, pääsiäinen (Pesach)
18.10.1967, lehtimajajuhla (Sukkot)
13.4.1968, pääsiäinen (Pesach)
6.10.1968 lehtimajajuhla (Sukkot)

Kesäkuun 7. 1967: Jerusalem saatiin takaisinkuuden päivän sodassa.
 
Kaksi Tetrad'ia, jotka osuivat juutalaisiin juhlapyhiin, osuivat merkittäviin ajanjaksoihin Israelin historiassa.
Voisi olettaa, että viimeinen Tetrad tällä vuosisadalla, joka osuu juutalaisten juhlapyhien kohdalle v. 2014 - 2015 viestittäisi vaikeaa aikaa, mahdollisesti sotaa, Israelille. Tänä aikana on tärkeä erityisesti rukoilla Israelin ja Jerusalemin rauhan puolesta.

Nämä kuunpimennykset näkyvät Amerikkojen yllä ja uskon, että USA:n voimakas rauhansopimuksen läpirunnominen ja Israelin painostus maan jakamiseen, johtaa Amerikan kohti tuomioita. Vielä 6 miljoonaa juutalaista asuu USA:ssa ja heidän viimeiset hetkensä päästä turvallisesti isiensä maahan alkavat olla käsillä. USA:n ulkoministeri Kerry määritteli 9kk ajanjakson rauhansopimuksen aikaansaamiselle viime heinäkuussa. Deadlinen olisi määrä olla huhtikuun 15. Juuri sama päivä, kun ensimmäinen kuunpimennys näkyy Amerikan yllä.

Tulossa on myös v. 2018 epätavallisen pitkä,täydellinen kuunpimennys Jerusalemin yllä 27.7. 2018, joka kestää 106 min.



"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat." Luukas 21:25



Lue koko artikkeli osoitteessa: http://www.reinosav.net/tetradit.html
Video: http://youtu.be/FXnvckvpBxU



Tämän maailman muoto on katoamassa



"Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle-ei omasta tahdostaan, vaan alistajan-kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta." Rom.8:19-23

Lue artikkeli osoitteessa: https://juhaniahola.wordpress.com/2013/11/20/5-taman-maailman-muoto-on-katoamassa/








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti